Женски хороскоп

Жената претставува извор на вечна инспирација, убавина, радост, среќа и божествен дар. Истовремено жените се…

63 Споделувања

Сол & шеќер … супер комбинација за ослободување од несониците и главоболките, зајакнување на имунитетот, подигнување на нивото на енергија …

Консумирањето на мешавината на сол и шеќер, според Мет Стоун, Америчкиот научник кој има објавено…

30 Споделувања

Храна која ќе ве спаси од рак, инфаркт и мозочен удар

Во последно време луѓето се почесто сè вртат кон алтернативната медицина, која ги заобиколува лековите создадени во лабораториите и ги прегрнува оние кои ни ги нуди природата. Нутриционистите ги издвојуваат следните намирници…

Женски хороскоп

Жената претставува извор на вечна инспирација, убавина, радост, среќа и…

Орео домашна торта

Потребни состојки: 400 грама Орео колачиња 125 грама стопен путер…