Љубов & секс

Мапа на ерогени зони

Некои делови на телото кај мажите и жените се по подлежни на сексуална стимулација од…

14 Споделувања

Со маслинки до подобра и подолга ерекција

Маслиновото масло и маслинките се добри за ерекција и го намалуваат ризикот од срцеви заболувања. За подобра и подолга ерекција може да Ви помогнат и кикириките и авокадото.

42 Споделувања

Љубовта и здравјето одат во пар

Резултатите од долгото слабеење биле доста видливи. Мариса која тежела 116 килограми, ја намалила својата тежина до 76 килограми. Вагата на Шејн на почетокот покажувала 211 килограми, а потоа таа цифра била намалена до 102.

25 Споделувања