Медицински хигиенски влошки ~ CARINE ProBiotic, вистинкиот избор за најдобра интимна заштита на секоја жена

Сите проблеми поврзани со женската интима потекнуваат од лошиот избор на хигиенски влошки. Лошиот квалитет и вештачкото парфимирање на сите хигиенски влошки се само една од причините за појавата на Кандида, бактериски инфекции, непријатно и често чешање на интимните делови, непријатна миризба…

Направете го вистинскиот избор и користете исклучиво медицински хигиенски влошки кои се иста цена како и обичните хигински влошки кои воопшто не го заштитуваат најинтимното поле на секоја жена.

Вагинална инфекција проблем на милиони жени

Вагинална  инфекциja е честа појава кај жените.  Појавата на инфекција создава фрустрации и непријатно чуство, затоа што предизвикува симптоми како чешање и иритација во областа на вагината, појава на густ бел вагинален исцедок, печење при мокрење, па и болка при сексуален однос. Инфекцијата обично се појавува поради прекумерен раст на бројот на штетни бактерии и габички.

Иновативно решение на проблемот

Др. Херман Адлер познат германски гинеколог и научник по многу научни истражувања дојде до револуционерна идеа, комбинација на хигиенски влошки и пробиотици. Во соработка со биотехнолошката компанија “ Pharmaceutical Biotechnology” и “FIDE” реномиран европски производител на хигиенски влошки ја доведоа женската интимна хигиена на следно повисоко ниво создавајќи ги Carine Probiotic хигиенските влошки кои содржат култура од полезни бактерии Lactobacillus acidophilus.

Зошто комбинација од хигиенски влошки и пробиотици?

Lactobacillus се  полезни бактерии кои човечкиот организам природно ги ствара во цревата и вагината. Lactobacillus  бактериите се потребни за одржување на здравјето и балансот на вагиналата средина и микрофлора,  тие создаваат антимикробни супстанции и ја одржуваат кисела pH вредноста на вагината со што се штити од разни штетни микроорганизми како бактерии и габички.  Кога балансот на вагиналната средина ќе се наруши се зголемува pH вредноста и се зголемува бројот на штетни бактерии, а се намалува бројот на  полезните бактерии со што настанува инфекција. Инфекцијата може да биде прдизвикана од : земање антибиотици или средства за контрацепција,  претерано јадење на блага храна, неквалитетна исхрана,  носење тесна облека, стрес и  пливање во базени. Carine Probiotic  хигиенските влошки содржат култура од милијарди бактерии  Lactobacillus acidophilus со кои на природен начин и многу ефектно се одстранува инфекцијата , се враќа балансот и се регулира pH вредноста на вагиналната средина.

За кого се наменети хигиенските влошки Carine Prоbiotic ?

Carine  Probiotic  влошките се најдобриот избор за жени кои страдаат од повремени или хронични бактериски  или габични вагинални инфекции.  Исто така се прилагодени за редовна употреба од страна на сите жени одговорно се грижат  за својата  интимна хигиена. Не постои за поудобен и полесен зголемување на бројот на полезни бактерии во вагината.  Carine  Probiotic влошките ја спречуваат  појавата на воспаление кај здрави жени, со што делува како превенција, особено за време на менструацијата, стрес, или други отежнувачки услови кои генерално го зголемуваат ризикот од воспаление.

Carine Prоbiotic ја отсратнуваат непријатната миризба

Супстанции со непријатна миризба се последица на вагиналната крв и исцедок и нивната интеракција со непожелни бактерии. Полезните пробиотички бактерии Lactobacillus, напротив, го спречуваат множењето  на непожелните, и штетни бактерии, со што се намалува ефектот од  процесот на распаѓање кој е проследен со непријатна миризба . Најнови истражувања покажуваат дека употребата на пробиотици е подеднакво ефикасна против мириси предизвикани од потење.

 Одберете ги МЕДИЦИНСКИ ХИГИЕНСКИ ВЛОШКИ – CARINE ProBiotic 

* СТОП ЗА КАНДИДАТА
* СТОП ЗА ЗГОЛЕМНИОТ ВАГИНАЛЕН ИСЦЕДОК (БЕЛО ПРАЊЕ)
* СТОП ЗА ВАГИНАЛНИТЕ ИНФЕКЦИИ
* СТОП ЗА БАКТЕРИСКИТЕ ИНФЕКЦИИ
* СТОП ЗА НЕПРИЈАТНАТА ВАГИНАЛНА МИРИЗБА & ЧЕШАЊЕ … НАЈДОБРАТА ЗАШТИТА ЗА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ Е ВО ПРАВИЛНИОТ ИЗБОР НА ХИГИЕНСКИ ВЛОШКИ.

ОДБЕРЕТЕ CARINE PROBIOTIC – МЕДИЦИНСКИ ВЛОШКИ СО ПРОБИОТИЦИ / ПРОДАЖНИ МЕСТА ВО СИТЕ COSMO – TINEX МАРКЕТИ/ДРОГЕРИИ

CARINE ProBiotic  МОЖЕ ДА ГИ НАРАЧАТЕ И ТЕЛЕФОНСКИ НА 02 3218 821

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ : www.carineprobiotic.mk