Медицинско срце, неверојатен препарат кој ги намалува коскено – мускулни болки, решение за проблемите со простата, мигрена, матка, доживеан мозочен инфаркт, миоми, менструални проблеми…

Имате неиздржливи болки со грбот, рбетот и зглобовите се ‘ обидовте со сите типови на лекови и терапија но болките се се ‘ посилни и посилни ?  Имате доживеано повреда, скршеница на коска, изместување или повреда на мускул и по санирањето на повредата Вие сеуште чувствувате болка?

Силната главоболка, тешките очни капаци се Ваше секојдневие, а мигрената и честите временски промени се Ваш најголем непријател.

Менструални болки, нередовниот циклус и тежината која ја чуствува Вашето тело секој месец Ве прават само немоќни да се справите со проблемот.

Доживеан мозочен инфаркт (шлог), проблеми со миокардот, хепатит, цироза, простата, бешиката, матката, разни миоми и сл.

МЕДИЦИНСКОТО СРЦЕ Е РЕШЕНИЕТО НА ВАШИТЕ ЗДРАСТВЕНИ ПРОБЛЕМИ КОЕ ГО ЧЕКАВТЕ !

ZZZZZZZZZZZZZZ

Медицинското срце се поставува најблиску до местото на болката или здравствениот проблем. Тоа посебно се препорачува во средните -доцни години така што се преместува на различни места по телото во зависност од дијагнозата.

Медицинското срце секогаш се поставува со жигот, односно знакот EX на телото (жигот го означува северниот пол на магнетот).

Положба на поставување на МЕДИЦИНСКОТО СРЦЕ :

  • За главоболка се советува носење на Медицинското срце директно на главата, а на ист начин се поставува и при разни невролошки и психијатриски проблеми.
  • При мозочен инфаркт (шлог) се советува носење на Медицинското срцето на спротивната половина од главата од парализираната страна на телото.
  • За проблеми со миокардот, Медицинското срце директно се поставува на левата страна од градниот кош од левата страна на срцето.- Кај проблеми со дијабетисот, тоа се поставува 10см. под левата пазува.
  • Кај хепатит и цироза, Медицинското срце се поставува над црниот дроб во пределот на десните долни ребра.- Кај гастритични и улкусни проблеми, Медицинското срце се става под градната коска, додека при цревни заболувања тоа се става под папокот.
  • При заболувања на простатата, бешиката, матката, разни миоми и сл. Медицинското срце се поставува 10см. под папукот (над симфизата).
  • Оваа позиција на Медицинското срце се користи и при менструални проблеми, така што срцето се става 2 дена пред и 1 ден за време на менстралниот циклус.
  • Кај коскено-мускулни проблеми, срцето се става на заболениот дел (мускул, тетива, коска, под гипс или завој).

Дозволени се секакви импровизации, под услов Медицинското срце да се постави со северниот пол на телото, односно со знакот EX.

Вашето МЕДИЦИНСКО СРЦЕ ОД ENERGETIX може да го порачате на телефоните :  
02/ 324-5454 , 072-227-675 , 071-231-658.

Посете ја официјалната веб страна на ЕНЕРГЕТИКС WWW.ENERGETIX.COM.MK   energetix logo br 2 clean

Официјална ФАН СТРАНА на ЕНЕРГЕТИКС www.facebook.com/Energetix.Makedonija

Energetix – Македонија
Адреса:
Бул. Св.Климент Охридски 54-2/2
1000 Скопјe
Работно време од 10:00 – 19:00 часот а сабота од 10:00-13:00 часот.