TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

81 Споделувања

Гројзето штити од остеопороза

Со многу истражувања е потврдено дека, консумирањето црно грозје и производите од ова овошје, го смалува нивото маснотиите во крвта и спречува затнување на крвните садови и настанување на тромбоза. Екстрактот во…