Спречете ги инфекциите на стапалата

Постојат неколку едноставни чекори што можете да ги преземете за да си ги заштитите стапалата од инфекција: во јавните соблекувални секогаш носете апостолки или сандали, а по секое миење и сушење на…

Пилешка чорба со јогурт

Ставете ја пилешката супа да се вари. Додадете го исчистениот…