Magnesium2 (1)

Стоп за несоницата, грчевите во мускулите, нарушениот ритам во срцето …. со Хелиран Магнезиум

Ниското ниво на овој битен минерал може да предизвика нарушување во спиењето или симптоми кои може да го нарушат спиењето како: нарушен ритам на срце, мускулни грчеви, синдром на немирни нозе, конвулзии и анксиозност. Зголеменото внесување на магнезиум преку суплементи, може да помогне во спречување или намалување на овие симптоми.

Секојдневното внесување на зеленчук, особено листест, е идеален начин да ги задоволите вашите потреби за магнезиум. Но, ако имате недостаток на магнезиум, неговото внесување преку храна најчесто не е доволно за да се задоволат дневните потреби на организмот. Додатоците со магнезиум може да се најдат во различни форми.

Наш предлог:
Nature Essential – ХЕЛИРАН МАГНЕЗИУМ

MG

Продажни места на производите на NATURE ESSENTIAL:

  • Во сите аптеки на ЕУРОФАРМ
  • Во сите КОСМО – ТИНЕКС ДРОГЕРИИ
  • Во сите ДМ маркети/дрогерии
  • Во сите продавници на МАРВИК  - ЗДРАВА ХРАНА и во сите подобро снабдени аптеки низ  Македонија.

Производите на NATURE ESSENTIAL може да ги нарачате на телефонскиот број 02 3218 821 и истите да ви бидат доставени на Вашата домашна адреса за најдоцна 48 часа.