Машки вештини кои жените ги ценат

Иако заљубувањето се одигрува од страна на непозната формула, некои работи во машко-женските односи се сепак универзални. Истражувањата покажуваат дека повеќето жени се задоволни со мажи кои лесно се справуваат со основните вештини, како и со некои од оние на кои на жените највеќе им се допаѓаат.

ГОТВЕЊЕ

Маж во кујна изгледа секси, способно и снаодливо и исто така покажува дека тоа не е само за „мачо“ типови на мажи кои веруваат дека шпоретот и припаѓа на жената.

ТАНЦ

Убав човек на подиумот делува опуштено, пристапно и уверени. Покрај тоа, мажите кои знаат да танцуваат се најдобри љубовници.

КОМУНИКАЦИЈА

Иако физичкиот изглед е предуслов за допаѓање, повеќето жени се заљубуваат слушајќи. На комуникативен и духовит човек кој вешто заведува, малку жени успеваат да му одолеат.