Совети од славните: Како до поголема самодоверба

Ѕвездите ни ги открија своите тајни за тоа како да  бидете со супер самодоверба. Да ги копираме тоа од нив!

Ен Хатавеј (Anne Hathaway)

” Одсекогаш сум верувала во еднаквоста. Никогаш никој не можел да ми рече дека не можам да направам нешто, бидејќи сум девојка. ”

Рита Ора (Rita Ora)

“Отсекогаш сум била тип на човек кој мотивира. Од секогаш сум сакала да бидам иницијатор за нешто – за музиката, за своето семејство и за своите најдобри пријатели. Сакам да им помагам на другите со тоа што го правам. ”

Кејти Пери (Kate Perry)

“Не сакам да бидам досадна, па  постојано се стремам да бидам интересна, и забавна да експериментирам. А мојата личност е со многу различни особини”.

Лејди Гага (Lady Gaga)

“Некои жени избираат да ги следат мажите, а некои жени избираат да ги следат своите соништа. Ако се прашувате кој пат да го изберете, запомнете дека вашата кариера нема да се разбуди едно утро и да ви рече дека повеќе не ве сака”.

Мила Кунис (Mila Kunis)

“Дали знаете кој сте, тоа е самодоверба. Самодоверба, не ароганција. Ароганција е чувство за тоа кој сте и ставајќи го тоа секому на нос”.

Џеси Џej (Jessie J)

“Да се ​​биде совршен е досадно. Несовршенството е тоа што не прави совршени“.