Шоља зелен чај Мадам?

 •  Симнете ги килограмите со само две шољи зелен чај на ден
 •  Зелениот чај го штити вашето срце
 •  Го забавува стареењето
 •  Го штити црниот дроб од алкохол
 •  Штити од забен кариес и го отстранува лошиот здив
 •  Штити од дијабетес
 •  Го намалува крвниот притисок
 •  Го штити срцето
 •  Штити од малигни заболувања
 •  Го ублажува стресот и го штити мозокот
 •  Го продолжува животниот век