10 начини како да го претворите стариот плакар во работен простор од рајот

Ако работите во домот, потребен ви е тој мир и тишина, но сепак и врска со домашната околина за да имате сѐ под контрола. Како во магичните  филмови за деца, сокријте се во плакарот, па можеби нема да ве одведе во некоја магична земја, но ќе се чувствувате пријатно и организирано во своето работно катче од рајот.

walk-in-645x967 bright chalkboard-645x966 closet closet1 color crafty doorless-645x971 natural-645x968 storage-645x905