Златно-бронзен тен во секое време од годината…Погледнете како

 

Некои луѓе преку целата година се во потрага по бронзен тен, но сакаат да го избегнат ризикот од штетното изложување на сонце. Други пак сакаат инстант тен само за одредени прилики. Без разлика на причината поради која сакате да имате потемнет бронзен тен, најздравото решение е и најдоброто. Погледнете кое е решението…

Dr. Viton Bronzan 
Тоа е иновативна формула која содржи природни пигменти и уникатна мешавина на витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и растителни екстракти кои го подобруваат здравјето на вашата кожа и ја прават вашата кожа неверојатно блескава и беспрекорно сјајна. Напредната нутритивна формула Bronzan ви помага да постигнете природен, интензивен и неодолив златно-бронзен тен, додека ви овозможува да уживате во ова пријатно искуство со или без изложување на сончева светлина во секое време од годината.

Иновативната формула содржи природни пигменти и уникатна мешавина на витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и растителни екстракти кои го зајакнуваат здравјето на вашата кожа, се борат со предвремено стареење на кожата предизвикана од сонцето и ја прави вашата кожа неверојатно сјајна и беспрекорна затемнета.