Една ноќ спиела со фолија завиткана околу стомакот: Следното утро ја очекувало чудо!

Таа ги советува сите оние кои не веруваат во брзи ефекти за слабеење да го направат истото што и таа го направила.

Веќе сте слушнале за замотување на делови од телото со фолија како начин за побргу да ослабнете. Знаете ли какви се резултатите од тоа? Една мајка решила да го истражи тоа и неколку ноќи пред спиење ставала пластична фолија околу стомакот и завој врз фолијата. Резултатите биле воодушевувачки!!!

“После три породувања мојот стомак не беше ниту рамен, ниту привлечен. Една пријателка ме наговори и купив лосион од алги, пластична фолија и завој и почнав со наједноставниот начин за слабеење”-кажува Колин.

Рамен стомак без броење на калории или AБС диетата помага да изгубете околу 6 кг за околу две недели!!! Нанесувате тенок слој на лосион околу стомакот, ставате фолија и врз замотувате завој. Потоа одете на спиење.

Колин која го користи овој метод за слабеење после само еден ден била во чудо. Ја направила целата постапка и кога станала следното утро, извадила се и се измерила, таа изгубила 2.5 сантиметри на стомакот. Останала шокирана од зачудувачкиот резултат. Таа ги советува сите оние кои сакаат да ослабат да го пробаат овој метод, а Колин гарантира дека сите ќе бидат изненадени од резултатот.

Тајната на овој метод е губењето на вода од организмот, а летниот период е идеален за примена бидејќи додатно помага во потење и исфрлање на вишокот непотребни течности.

Секако успехот на овој метод е краткотраен бидејќи водата постојано се насобира во организмот, па се препорачува овој метод да се користи заедно со вежбање и здрава исхрана како би добиле тело од вашите соништа.