Како оваа девојка ослабела 50 килограми?

Амелија Мортон изгубила повеќе од половина од својата телесна тежина, откако престанала да јаде пица, а сето тоа благодарение на нејзиниот татко.

Додека студирала, оваа 23-годишна девојка секојдневно јадела пица и брза храна, па се здебелила повеќе од 100 килограми.

Кога по завршувањето на студиите се вратила дома, одлучила да престане да се храни со пица и тоа поради коментарот на татко и, кој и рекол дека мажите не сакаат дебели девојки.
Дури после искрениот коментар на нејзиниот татко, Амелија престанала да јаде пица.