Фитнес

Медитација за почетници

Секој ден се соочуваме со многу предизвици, тешкотии, разочарувања … Во таквите моменти од голема…

4 Споделувања

Што да јадете по тренинг?

По напорниот тренинг многу e важно да се надомести изгубената енергија, a притоа да не…

3 Споделувања

Фитнес на скалила

Постојат голем број на изговори или “причини” зошто да не почнеме со тренинг. Ако се…

6 Споделувања