Живот

Ако ти е мака да ги облечеш чорапите – сигурно си ХРОНИЧНО ИЗМОРЕНА! Пробај го ова и ЌЕ ИМАШ СИЛА и за хулахопки!

Хронично си изморена, а немаш анемија…или барем така се заклучува од нормалниот хемоглобин и број…

0 Споделувања