Живот

Што ќе изберете?!

Да треба да одите на патување…кој би бил вашиот избор? Кој пат го бирате? Еве…

0 Споделувања

Куркума за бронзен тен!!!

Куркума e древна ајурведска лековита билка која се користи векови во Индонезија и Јужноисточна Азија.…

0 Споделувања