Позитива

Ако ти е мака да ги облечеш чорапите – сигурно си ХРОНИЧНО ИЗМОРЕНА! Пробај го ова и ЌЕ ИМАШ СИЛА и за хулахопки!

Хронично си изморена, а немаш анемија…или барем така се заклучува од нормалниот хемоглобин и број…

0 Споделувања

Што ќе изберете?!

Да треба да одите на патување…кој би бил вашиот избор? Кој пат го бирате? Еве…

0 Споделувања