Мерлин Монро : Јас сум себична, нетрпелива и по малку несигурна…

„Јас сум себична, нетрпелива и по малку несигурна. Правам грешки, губам контрола и одвреме-навреме тешко е да се справиш со мене. Но, ако не можеш да се справиш со мене кога сум во најлошо светло, тогаш сигурно не ме заслужуваш кога сум во најдобро.“

Мерлин Монро

MERLIN  WE