Најдобрите вежби за да се ослободите од двојната брада

Иако подбрадокот најчесто е проблем за лицата со прекумерна телесна тежина, трупањето на масно ткиво под брадата се појавува и кај лица кои се во одлична форма, бидејќи големо влијание има и генетскиот фактор.

Следното видео е прилично корисно и може да ви помогне да се ослободи од двојната брада, исто така може да помогне и со затегнување на лабава кожа.

Погледнете го видеото и практикувајте ги презентираните вежби со цел да ја затегнете вашата лабава кожа и да ја изгубите двојната брада.