Што ќе изберете?!

Да треба да одите на патување…кој би бил вашиот избор? Кој пат го бирате? Еве…

0 Споделувања
Здравје и Живот ви препорачува

Како да ги спречите воспаленијата и инфекциите во цревата?

Чувствуваш подуеност, гасови и болки во стомакот? Те мачи постојана дијареа, крвава столица? Дијареата и воспаленијата на цревата вообичаено се препишуваат на стресот или некоја лоша храна, но ваквите состојби кои се…