TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

0 Споделувања

Деменција & исхрана…што предизвикува Алцхајмерова болест?!

Дали знаевте дека на секои 66 секунди некој во САД развива Алцхајмерова болест? Всушност, Алцхајмеровата болест е шестата водечка причина за смрт во земјата. Додека не постои лек за болеста, знаеме дека…