Житарки за тенка половина

Според најновите истражувања, жените кои за појадок консумираат житарки имаат помалку килограми од другите кои…

0 Споделувања
Здравје и Живот ви препорачува

Како да ги спречите воспаленијата и инфекциите во цревата?

Чувствуваш подуеност, гасови и болки во стомакот? Те мачи постојана дијареа, крвава столица? Дијареата и воспаленијата на цревата вообичаено се препишуваат на стресот или некоја лоша храна, но ваквите состојби кои се…