TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

2 Споделувања
Здравје и Живот ви препорачува

Како да ги спречите воспаленијата и инфекциите во цревата?

Чувствуваш подуеност, гасови и болки во стомакот? Те мачи постојана дијареа, крвава столица? Дијареата и воспаленијата на цревата вообичаено се препишуваат на стресот или некоја лоша храна, но ваквите состојби кои се…