TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

0 Споделувања
Здравје и Живот ви препорачува

Ако ти е мака да ги облечеш чорапите – сигурно си ХРОНИЧНО ИЗМОРЕНА! Пробај го ова и ЌЕ ИМАШ СИЛА и за хулахопки!

Хронично си изморена, а немаш анемија…или барем така се заклучува од нормалниот хемоглобин и број на црвени крвни клетки на твојата последна крвна слика… Потполно те разбирам ако ти е смачено да…