Погледнете ја реакцијата на тригодишно дете кое за првпат го слуша гласот на татка си


Тригодишниот Грејсон Кламп е првото дете во САД на кое му е вграден во мозокот микрочип кој користи електроимпулси за стимулација.  Погледнете како реагира кога за прв пат го слуша гласот на својот татко.