Што требаше да направам… а кој ден е денес?

Повторно ЗАБОРАВИ каде ги остави очилата, ги ЗАБОРАВИ и сите родендени на најблиските, ЗАБОРАВИ што се` треба да купиш од локалниот маркет и повеќе не можеш да се извлекуваш дека е „до годините“…

Врати ја својата меморија да те служи исто како во младоста и „заборави“ на заборавеноста бидејќи има уште време за убави моменти кои треба да се ЗАПАМЕТАТ!

Концентрацијата и способноста за учење не завршува со студенстките денови. Човекот учи додека е жив, а денес ТИ научи дека на твојот мозок му е потребен Magnezan NEURO.

Magnezan NEURO е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба. Моќен коктел кој ја стимулира правилна работа на мозокот што придонесува до подобра концентрација и помнење. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставуваме хармонија и баланс на сите сетила.

Magnezan NEURO е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира со што помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните ќелии и го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

Ефект +:

Придобивките на Magnezan NEURO за вознемиреноста и стресот се значителни, но за жал дури 75% од нас се во дефицит од магнезиумот како неоходен минерал и сите аминокисели, витамини, антиоксиданси и гинко билобата кои се неопходни за правилна мозочна активност. Магнезиумот е суштински минерал кој има толку маркантни својства во однос на анксиозноста и стресот што тој е нарекуван и „моќната природна анти-стрес терапија“.

Нарачајте веднаш: https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro

Magnezan NEURO може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Телефон за нарачки: 02 3218 821
Секој работен ден од 08:30 до 15:30