Tag: анемија

Цвеклото ја отстранува анемијата, го намалува високиот крвен притисок и го стимулира црниот дроб, жолчката и желудникот …

Освен што ја отстранува анемијата, цвеклото го намалува високиот крвен притисок и го стимулира црниот…

0 Споделувања