Tag: диета

Намалете ги јаглехидратите во вашата диета или редовна исхрана и заштитете се од канцерогени заболувања

Периодичната, односно повремената диета со рестрикција на јаглехидратите, по се изгледа е поефикасна од стандардното…

0 Споделувања