Tag: омега

Сауна за здраво срце?!

Придобивките од користењето сауна се прошируваат низ целото тело, вклучувајќи го и вашето срце. Според…

0 Споделувања

Кои масти се ДОБРИ за организмот?!?

Во човековиот организам се наталожуваат масти. Секојдневната исхрана, брза или здрава, слатките задоволства и слично…

0 Споделувања