Tag: очи

Вежби за уморни очи

Долгото време поминато пред телевизор или компјутер ги заморува очите, па затоа практикувајте вежби наменети…

2 Споделувања

Вежби за уморни очи

Долгото време поминато пред телевизор или компјутер ги заморува очите, па затоа практикувајте вежби наменети…

0 Споделувања

Антиоксиданси, неопходни за правилно функционирање на организмот и моќни уништувачи на слободните радикали

Антиоксидансите се неверојатно моќни ензими кои ја спречуваат оксидацијата на другите молекули и спречуваат развој…

0 Споделувања