Tag: рак

Научниците користат роботи направени од ДНК да ги лоцираат и уништат клетките на ракот!

Научниците од Универзитетот Харвард успешно успеале да создадат нанороботи изработени од ДНК. Овие дејствуваат како…

cURL error 28: Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 out of -1 bytes received6 Споделувања