Tag: слабеење

Дебелина & канцер

Дебелината и појава на рак на кожата се поврзани, според новото истражување. Ова не значи…

51 Споделувања

Фитнес на скалила

Постојат голем број на изговори или “причини” зошто да не почнеме со тренинг. Ако се…

6 Споделувања