Tag: срце

Сауна за здраво срце?!

Придобивките од користењето сауна се прошируваат низ целото тело, вклучувајќи го и вашето срце. Според…

0 Споделувања

9 придобивки од коензим Q10

Коензимот Q10, исто така познат како CoQ10, е соединение кое помага за генерирање енергија во…

0 Споделувања

Л- аргинин…ЧУДЕСНИОТ МОЛЕКУЛ

Аргининот се смета за најсовршената нутритивна материја која е пронајдена досега, поради неговите моќни лековити…

0 Споделувања

Коензим Q10 за здраво срце

Човековто срце е можеби нашиот најважен орган; тој пумпа крв низ телото, снабдува со кислород и…

0 Споделувања