Tag: фитнес

„Генералка“ фитнес

Успешното губење на телесната тежина побарува севкупен активен животен стил. Додека специфичните кардиоваскуларни вежби се…

0 Споделувања

Летен фитнес: Пливање

Нема подобар начин за одржување на кондицијата и водење на здрав живот од редовното, па…

0 Споделувања

Што да јадете по тренинг?

По напорниот тренинг многу e важно да се надомести изгубената енергија, a притоа да не…

0 Споделувања