Tag: чоколадо

Као какао !

Американските научници објавија дека конзумирањето на производи кои содржат какао, вклучувајќи го и црното чоколадо, можат…

0 Споделувања

Брзи домашни чоколадни јајца

Вистинска радост за најмалите и гурманоско празнично уживање за повозрасните За подготовка на овие јајца,…

0 Споделувања

Чоколадо подобро од чај ?!

Резултатите од неодамнешните истражувања на германските научници предизвикаат голема расправа бидејќи ги променија досегашните сознанија…

0 Споделувања