Tag: јогурт

Со само 3 чаши јогурт на ден ќе намалите 22% од вашата тежина & 81% од масните наслаги на вашиот стомак и бедра

Многу истражувања досега докажале дека намалениот внес на калциум ве прави посклони кон дебелеење бидејќи…

0 Споделувања