Tag: к2 комплекс

Итан го победи аутизмот…

Режим на исхрана без глутен Во 2006 година, на едногодишното момче, Итан, му беше дијагностициран…

0 Споделувања

Желатин vs. Колаген

Без оглед на болката, дали тоа е во колената, рамената или кичмата, постои една магична…

0 Споделувања