Tag: колаген

Желатин vs. Колаген

Без оглед на болката, дали тоа е во колената, рамената или кичмата, постои една магична…

0 Споделувања

Вечно млада и сјајна кожа

Екстремните временски услови, суровите УВ зраци и загадувањето имаат тенденција да ја уништуваат кожата, а…

0 Споделувања